blogg.se

Har nu fösökt ändra dendär jävla headern 3 gångr, gjort exakt så som de står att man ska göra, o i alla fall ser min blogg ut såhär?! Vit me svart text. Vitsi så kiva

Jordin Sparks-walking on snow

Hyvääpäivää, iltaa

Kom för en stund sen hem från en fest i grankulla som sluta me att polisen kom.. uhuhuhhehe väldigt lyckat!! nånää, annors va de nog sika niiice. Mina ögon lock håller hela tiden på att falla ihop, men ja orkar int stiga upp, tvätta ansikte, byta kläder o gå o sova,(hhahah jo ja vet de int jobbit)..ja to en flunssa-rokote idag, int alltså ti sikainfluenssa, utan annors bara, vet nu int riktigt varför, mami tycker de en bra ide. Ja gjorde de också förra åre. Ja fick nog flunssa i alla fall. Vem sku int få? De ba en onödig spruta me onödigt medel. Nå, så kan de gå. Ett konstigt inlägg, men ja e nu så trött så de får bli såhänt, massor onödigt skit.

Gonatttt!! nu ska ja göra allt de som ja int egentligen sku orka göra





Spela aldrig paintboll,ja varnar er, de gör sjukt så helvete!!




Tonto

Hola!

Borde egentligen antingen sova eller läsa på spanska, men ingendera lockar så mycket..Eller jo sova, men ja sov på dagen så ja e pigg som en lärka(haha de vell så man säger). Har spanska prov imorgon o har läst(ialfl försökt) hela dagen idag. Hade sika bra fiilis o va helt jeee ja kan de, tills ja to ett test på facebook " kuinka hyvin koe menee huomenna " o joo ni kan väll gissa va dedär homo teste sa. 96% tummen NER och 4% tummen upp. Ja säger nu bara att FB kan se sej i reven när dom föstörde min ja-e-bra-på-spanska(!!) fiilis. Nå en sak som piggar upp mig e att vi har spenat plättar i skolan imorgon, nog för att dom gjorde mej rätt så besviken förra gången vi hade det. Sylten va bara vatten o plättana smaka nu int egentligen någo. Ja håller tummarna för att facebook har fel(som dom naturligtvis har) och att plättana& sylten int bara smakar vatten och ingenting.

Goodnight sleep tight dont let the bed bugs bite



Sry vivvi...Hade lust


Slide- Goo Goo Dolls

Tjeena

Dagen har bestått av misslyckad provläsning och en timme i esport som inte var det vi trodde. Yoga var det meningen men tydligen var den ändrad så istället blev det Body balance, fast bra var det nog också. Märkte hur vig jag var..Eller så inte!!. Märkte också(uppenbarelse dag) idag hur mörkt de blir så tidigt, kl. 5 tittade jag ut ur fönstre o de va ju fan MÖRKT, för mörkt. Helt svart. Lite deprimerande kan man ju tycka.
Sku villa ändra min otroligt vackra header jag har just nu, men smått svårt att förstå när det är en sida full med olika koder?! Hmm.. nå kitty har lovat hjälpa lilla hjälplösa mej, så det ordnar sig. Nu i duchen, cya!



Lite gammal bild, meen whateveerr

Prov läsande

Har int lärt mig så mycket spanska, mest sovit. Eller tagit onödiga bilder på mig själv. Äta har jag också hunnit med. Nu ska ja lyssna på musik& datora mig på FB. Mycket bättre än provläsning!






Janina

Saknar dej sommaren

Heihaloo!

Sitter och äter, skriver ett inlägg, e på facebook, talar i telefon. I princip allt annat än vad jag borde göra. Läsa på espanola.. Kanske ja borde göra det.
Kom hem sent på kvällen igår från Tyskland(ja åt btw världens e k l i g a s t e hamburgare på flygfältet!!) så de va ganska så svårt att stiga upp på morgonen, att ja ennu hade ett prov& ett förhör som väntade oskrivna i skolan gjorde int saken desto roligare. O de fortsatte samal linjal, humöre blev ju int så mycke bättre av att skriva dom när ja int kunde så mycket. Nå allti kan de vell int gå bra. När ja promenera från hem från busshållplatsen ville ja mera än någo annat att ja sku kunna spola tiden framåt, regn och grå himmel e int så najs. Till skolavslutnings dagen sku sitta bra.

Här e lite bilder från sommarn, juuvliga sommarn.












KramKram


Fallande tyskar

HejHejHejHej 
Idag var vädret soligt och fint!! vi blev riktigt bruna och fina... höhö just kidding, vi skidar ju i ett rör så vädret var precis likadant som det brukar vara, grått och kyligt, men de går nog också. Mycket tyskar och andra roliga figurer som inte riktigt hanterade sina skidor fanns det också(i backen föll det minst tre personer per åk). Imorgon bär det av hem till Finland, har egentligen ingen lust, tror att det beror på att jag skall skriva kemi prov på måndagen o de en aning svårt att förstå dethär : Mg+2 H3O &%%''** ..ungefär någo såhäna konstiga former osv. Disslike
Hasta la vista 
Det blir ganska mycke bilder på oss två men sånt e det

DAY 1

Go kväll, sitter på hotell rummet o läser fysik (datar) och försöker ladda upp en video till bloggen, men de går nu inge vidare. Den laddar i ca. 5 min o sen händer inget? Varför? nojoo.. Kanske lika så bra att den inte fungerar, videon är i ganska samma stil som bilden här nedanför, the ugly truth. Idag vaknade vi alldeles för tidigt, var på en not so nice(!!) aamu lenkki, 2h träningar, mat, 2h träningar & mat. Haha så roligt de låter att vi sku ha, men de har vi nog också. Nu ska ja överge datorn to my lovely buddy and study some chemistry.
Ha det bra !!
SOULMATES FOR LIFE

DEUTSHLAND

Nu är vi alltså framme i hotellet efter 2 timmar flyg & 1 timme bil. Dagens höjdpunkt var nog när vi väntade på våra väskor och en pojke sprang förbi oss i galen fart o samtidigt släppte en ganska så ljudlig PRUTT! vem gör så? på en allmän plats? ett flygfält? jaa-a .. det kan man fråga sig. Nu när jag nu skriver om vår resa hit kan jag ju också berätta att två av dom som är här med är tillsammans (båda är alltså med på lägret) och i flygplanet bestämde dom sig för att börja hångla som flygvärdinnan helt tydligen inte uppskattade eftersom hon kom och sa lite försiktigt " jag förstår att ni tycker om varandra men här i planet kan ni ta det lite lugnare ". Hahhaha semi lustigt:)
My friend risrullen & risullen numr.2 



BYE

Allt är packat och klart, nu bär det av till flygfältet.
//janina

My lovely walk

Nu är jag tillbaka från min promenad med hunden som inte blev helt så som jag hade tänkt mig.
Jag hamnade gå till skolan i hullu fart för jag trodde på någo sett att ja hade bråttom, int vet jag nu varför. För att hämta mitt kemi häfte..och dethär skulle jag klara av utan att någon lärare ser mig eftersom jag egentligen borde ha va varit i skolan idag. När jag kommer till skolan står såklart en stor hög av gymnasie elever ute..inkluderat ganska många av min systers kompisar. Dom flesta tittade på mig lite konstigt med blicken varför-kommer-du-till-skolan-med-din-hund? medan en av dom (Denna) skrattade och sa att jag var "siika röööd hehe", nå de va nu int precis en nyhet. Hon var nu i alla fall så snäll att hon höll dogin(int för att hon gjorde de frivilligt) under tiden ja sprang efter mitt kemi häfte som Steffi hade lämna utanför skolan. Jag e ganska säker på att ja va tillräckligt sniikki att ingen så mig, men ja sku int undra om läraren sku ringa hem o fråga om jag inte borde vara i Tyskland? Nå de e sen den stundens problem. Ja fick nu i alla fall mit häfte som va huvudsaken o så gick ja den långa vägen hem me hulluga hunden som int tydligen kunde gå normalt utan sku bara springa hit o dit o hoppa upp o ner.
Nu e de äntligen dags för mitt morgonmål, som man kanske sku kunna kalla för lunch istället.


Ungefär såhär såg jag ut när jag tittade mig i spegeln när jag kom hem. En trevlig syn!


Goodmorning

Haha, inte blev det någon sovmorgon. Vaknade halv nie av att dogin yla i köket..
Nå, de nu int hela världen. Nu skall jag sätta igång o packa, ladda musik o sen ska ja äta äta ett stoort moronmål.

Bye bye babies


21.09

Hmm... förstår mig int riktigt på den här sidan. Men de blir väll lättare med tiden i guess. Imorgon är det ingen skola för min del, sov morgon och provläsning och sedan bär det av till Tyskland för att skida slalom i en tub. Låter lockande. Idag bestod dagen av skola, kitkat och iso omena.

Nu ska ja dra mig i säng, goodnight alla mina trogna blogg läsare (Kitty...)

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Ja, det är vell det man brukar säga? Nog för att jag bara välkomnar en enda ynklig läsare (alltså mig själv)


RSS 2.0